Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ο Άδωνις και η ΝΔ το 2013 ήθελαν να κλείσουν νοσοκομεία

Αναγνώστρια που εργάζεται στον χώρο της υγείας μας υπενθύμισε τι έλεγε ο Άδωνις το 2013 όταν ήταν υπουργός υγείας και ήταν διατεθειμένος να να κλείσει νοσοκομεία αν χρειαστεί όπως ο ίδιος μας έλεγε. Σήμερα η σύζυγος του πρωθυπουργού μας καλούσε να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Αντί να προτρέπουν τον κόσμο σε ανούσιες κινήσεις συμβολικού χαρακτήρα για λόγους εντυπωσιασμού ας απολογηθούν πρώτα για τα όσα έλεγαν και τις θέσεις τους στο ζήτημα της δημόσιας υγείας. Όταν εφάρμοζαν ευρείας κλίμακας περικοπές δαπανών και πίεζαν για απολύσεις νοσηλευτικού προσωπικού και γιατρών ή ακόμα και για κλείσιμο νοσοκομείων.


Σήμερα ο Άδωνις θα χειροκροτούσε από το μπαλκόνι αυτούς που ήθελε ακόμα και πριν λίγο καιρό να απολύσει. Μια ακόμα κωλοτούμπα για τον πιο γελοίο πατριδοκάπηλο όλων των εποχών.

Ας θυμηθούμε για να γελάσουμε και λίγο αυτές τις ώρες την κωλοτούμπα του μπουμπούκου με τον Παυλόπουλο.

1 σχόλιο:

  1. Άλλα δύο βίντεο όταν ο Γεωργιάδης ανησυχούσε μην του πάρει η τρόικα την δόξα των απολύσεων των γιατρών.https://www.youtube.com/watch?v=rgRDshjz3v8, https://www.youtube.com/watch?v=1PUVKQoJ264

    ΑπάντησηΔιαγραφή