Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Το ανέκδοτο της ημέρας

Το σημερινό ανέκδοτο της ημέρας είναι μία προσφορά του υπουργού οικονομίας Γιάννη Σταθάκη.

''Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και παραμένει αριστερό κόμμα''. 

Η δήλωση έγινε μάλιστα σε ιταλική εφημερίδα. Καλοσύνη του υπουργού που χάρισε απλόχερα το γέλιο και στους Ιταλούς αναμενόμενο βέβαια καθότι εκτός από ''αριστερός'' είναι και φανατικός ευρωπα'ι'στής και δεν ήθελε ένα τέτοιο ανέκδοτο να μείνει περιχαρακωμένο και εγκλωβισμένο σε εθνικό επίπεδο. Προς επιβεβαίωση της φήμης του ως σκληρού και προσηλωμένου ευρωπα'ι'στή δήλωσε ''Η εναλλακτική λύση της φυγής από την Ευρώπη, είτε από το κοινό νόμισμα, είτε από την ίδια την ΕΕ, δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση βιώσιμο πολιτικό σχέδιο''. Καλύτερα να ψηφίζουμε μνημόνια μέχρι το 2050 και να πάμε το ΦΠΑ στα μακαρόνια στο 80% παρά να φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ προσθέτουμε εμείς.

Ο υπουργός είπε και άλλες δύο ατάκες που έχασαν το βραβείο ακριβώς πάνω στο νήμα. ''Ένα από τα ισχυρά σημεία του πρωθυπουργού είναι η ειλικρίνειά του'' και ''Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να μάχεται την λιτότητα''  

Φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έγιναν παράπονα από τους Ιταλούς για την αύξηση στο 23% του ΦΠΑ στα μακαρόνια διαψεύστηκαν από κύκλους της Κουμουνδούρου ως διαρροές της συμμορίας της δραχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου