Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ζντόινγκ!!! «Η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων». Τάδε έφη Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος βάλθηκε καλοκαιριάτικα να αποδείξει ότι μας ψεκάζουν. Την ώρα που παραδινόμαστε με τα χέρια δεμένα και τα πόδια ανοιχτά στους δανειστές, το νεομνημονιακό newspeak περνάει σε άλλα επίπεδα.

Αφού πρώτα μετονόμασαν την Τρόικα σε "Θεσμούς" και μετά την "κατήργησαν" μετατρέποντάς την σε κουαρτέτο με την προσθήκη εκπροσώπου του ESM, πλέον προαναγγέλλουν την κατάργηση των μνημονίων με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου!

Δικό σας.
______________

«Γι’ εμάς το νόμισμα δεν είναι ταμπού, αν υπήρχε λύση θα τη στηρίζαμε» (Σημείωση: μάλλον μόνο η δραχμή είναι ταμπού για τον Πάνο γιατί κατά τα πρώτα μνημονιακά χρόνια δεν ξεχνάμε ότι πρότεινε... δολάριο!)

«Είναι μια ιστορική συνεδρίαση την οποία πρέπει να την γνωρίζουν οι Ελληνες», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή.


«Υπάρχει σε κανέναν αμφιβολία ότι εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες που υπήρχαν;» αναρωτήθηκε. «Φτάσαμε στο σημείο να απευθυνθούμε σε Ανατολή και Δύση».

Σημείωσε ακόμη ότι το θέμα της Ευρώπης δεν είναι ταμπού για τον ίδιο.

«Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση που να φέρει ευημερία στον ελληνικό λαό, ακόμη και με άλλο νόμισμα. Αλλά τέτοια λύση δεν υπήρχε».

«Αυτή η συμφωνία διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι το αγγλικό... Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων», πρόσθεσε.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου