Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Νετανιάχου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα- Όχι στον αγωγό αερίου East Med

Στις 2 Ιανουαρίου στις 18:00 μμ Όλοι-ες έξω από το υπουργείο ενέργειας και περιβάλλοντος με κατεύθυνση προς την Ισραηλινή πρεσβεία. Ο σφαγέας του παλαιστινιακού λαού Μπένζαμιν Νετανιάχου, επισκέπτεται την χώρα μας μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων για να ολοκληρώσει το έγκλημα της Ανατολικής Μεσογείου.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη <<Γιασάν Καναφανί>> ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα και του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, απευθύνει έκκληση στον δημοκρατικό λαό της Αθήνας, σε κάθε αγωνιστή, σε μαζικές οργανώσεις της πόλης, στις πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης για μαζικό ξεσηκωμό. Η πραγματοποίηση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου καταδίκης αυτής της επίσκεψης είναι το ελάχιστο χρέος αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκ' μέρους του ελληνικού λαού που αρνείται να γίνει μέρος των σιωνιστικών σχεδίων και της υποτέλειας του από το Ισραήλ.


Η επίσκεψη Νετανιάχου στην χώρα μας γίνεται για την υπογραφή του αγωγού East Med. Του αγωγού φυσικού αερίου που έχει ως βάση την κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαοστίνης και κατ' επέκταση της κλοπής των ορυκτών κοιτασμάτων του κυπριακού και του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση μαριονέτα της ΝΔ συνεχίζει ακέραια την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αποτελεσμάτα της είναι, να κάνουν την χώρα μας προτεκτοράτο του Ισραήλ. Το Ισραήλ που επιδιώκει να μετατρέψει την χώρα μας σε διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο από το οποίο θα περνούν οι κλεμμένοι από τον παλαιστινιακό λαό φυσικοί πόροι, οδηγεί την Ελλάδα σε σύγκρουση με την Τουρκία, βάζοντας τον ελληνικό λαό μπροστάρη, για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και της σιωνιστικής ιδέας.

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ ευλογούν με όλα τα μέσα αφού η κεντρική τους επιδίωξη είναι να ενισχύσουν τον ισχυρότερο χωροφύλακα τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στον αγώνα τους ενάντια στον άξονα της αντίστασης που ονομάζουν και πάλι άξονα του κακού(Ιράν, Συρία κλπ) και να απωθήσουν στο περιθώριο την Ρωσία.

Την Ρωσία που μακροπρόθεσμα θέλουν να αποκλείσουν από την ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου, καθιστώντας το Ισραήλ κυρίαρχο στην αγορά. Απόδειξη και η Νατοϊκή συμφωνία των Πρεσπών που  όπως είχαμε αποκαλύψει σε έγκαιρο χρόνο, έγινε για να εξασφαλίσει την ασφαλή διέλευση του East Med στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες.

Η ενεργειακή κυριαρχία του Ισραήλ μέσω του East Med αλλά και του παράλληλου έργου, του Euroasia Interconnector που αποσκοπεί να δώσει ενεργειακή αυτονομία στους παράνομους εποικισμούς που έχει φτιάξει το Ισραήλ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της προσπάθειας δημιουργίας αυτού του έργου, το οποίο ήδη έχει αποδοθεί στις εταιρείες που θα το εις πέρας.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη <<Γιασάν Καναφανί>> εδώ και τρία χρόνια δίνει αγώνα σε όλο τον κόσμο για να ενημερώσει για τους κίνδυνους που διατρέχει ο ελληνικός λαός από αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και έχει πρωτεργάτη την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές οι φωνές δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο, λόγω της απόλυτης σιωπής των οργανώσεων που λένε πως στέκονται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και του άξονα της Αντίστασης αλλά κυρίως λόγω της ανυπαρξίας ενός Αντιιμπεριαλιστικού μετώπου με εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά που θα αποτρέψει στην πράξη αυτούς τους σχεδιασμούς.

Καλούμε τον ελληνικό λαό όπως και κάθε φίλο της Παλαιστίνης να συμμετέχει σε αυτή την συγκέντρωση. Να πάρει μαζί του τις σημαίες της Ελλάδας και της Παλαιστίνης ως ένδειξης σεβασμού και αλληλεγγύης των δύο λαών.

Μια συμβολική κίνηση που θα κάνει ξεκάθαρο πως ο ελληνικός λαός και εμείς ως μέρος του και ως εκπρόσωποί του, δεν συμφωνούμε με αυτές τις πολιτικές και δεν δεχόμαστε να ζούμε υπό την υποτέλεια του Ισραήλ!

Παράλληλα τονίζουμε πως το συμφέρον του ελληνικού λαού και της χώρας μας βρίσκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης, στο πλευρό του άξονα της αντίστασης στη Μέση Ανατολή, στις χώρες και τους λαούς που μάχονται τις επεμβάσεις του αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλισμού σε όλο τον κόσμο.

Στις 2 Ιανουαρίου έχουμε μόνο ένα χρέος. Να νιώσει ο Νετανιάχου την καυτή ανάσα του λαού της Αθήνας. Να καταλάβει εμπράκτως ότι ο ελληνικός λαός τρέφει αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό λαό και είναι αδιάλλακτος εχθρός των καταπιεστών του.

  • Απαιτούμε την διεθνή απομόνωση του Ισραήλ όσο συνεχίζει τα εγκλήματά του εναντίον του παλαιστινιακού λαού.       
  • Αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της πατρίδος μας.
  • Παλεύουμε ενάντια στην κλοπή της περιουσίας των λαών της Παλαιστίνης, της Κύπρου και της Ελλάδας.
  • Καταδικάζουμε κάθε εμπλοκή σε οποιαδήποτε πολεμική σύγκρουση για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. 
Έξω ο Νετανιάχου από την Ελλάδα!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Λευτεριά στην Ελλάδα!

Μέτωπο Αντίστασης και αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη <<Γιασάν Καναφανί>>

Πηγήkanafani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου