Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

'Οταν πας για τρομοκρατικό χτύπημα έχεις και το διαβατήριο σου μαζί!

Βαρκελώνη, Μάντσεστερ, Βερολίνο, Παρίσι, Νίκαια, Λονδίνο, Νέα Υόρκη: Διαβατήρια και ταυτότητες μυστηριωδώς ανακαλύπτονται στα ίχνη των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Πηγή : GlobalResearch

Το άρθρο σχολιάζει το ''μυστηριώδες'' φαινόμενο των διαβατηρίων και ταυτοτήτων των υπόπτων τρομοκρατών που συνήθως ανακαλύπτονται(συχνά στα συντρίμμια) των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Στις περισσοτερες επιθέσεις ο υποτιθέμενος ύποπτος ήταν γνωστός στις αρχές.

Μήπως πρόκειται για κάποιο σύστημα; Τα προσωπικά έγγραφα των υπόπτων συχνά αφήνονται να ανακαλυφθούν από την αστυνομία κοντά στα μέρη των επιθέσεων.

Barcelona

Αναφορές που αφορούν την επίθεση στην Βαρκελώνη, αποκαλύπτουν ακριβώς τις ίδιες περιστάσεις ύπο τις οποίες αφήνονται πίσω ταυτότητες και διαβατήρια όπως συνέβη στο Μαντσεστερ, Παρίσι, Νίκαια, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, και τώρα Μπαρτσελόνα.

Ένα Ισπανικό διαβατήριο ενός ''ατόμου μαροκινής καταγωγής βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης'' σύμφωνα με την Britain's Daily Express. Οι αναφορές των ισπανικών μέσων επιβεβαιώνουν ότι ο ύποπτος είναι Ισπανός από την αυτόνομη πόλη Melilla που έχει σύνορα με το Μαρόκο. Σύμφωνα με την αστυνομία η ταυτότητα του βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Τα δημοσιεύματα είναι εξαιρετικά αντιφατικά: σύμφωνα με το τελευταίο της Telegraph (18/08/17) ο ύποπτος που οδηγούσε το βαν είναι 18 χρονών και ονομάζεται Moussa Oukabir και ο αδελφός του Driss Oukabir 28 ετών ήταν αυτός που νοίκιασε το όχημα.

Παλιότερα δημοσιεύματα της El Pais (17 Αυγούστου) ανέφεραν ότι ο υποτιθέμενος ύποπτος ο 28 ετών Driss Oukabir είχε συλληφθεί από την αστυνομία ενώ η El Nacional ανέφερε για τον ύποπτο: ''παρουσιάστηκε μόνος του σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Ripoll της Καταλωνίας για να αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή του στην απογευματινή επίθεση. Ισχυρίστηκε ότι η ταυτότητα του είχε κλαπεί και χρησιμοποιήθηκε από τους τρομοκράτες για να νοικιάσουν ένα από τα βαν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.


Τοπικές πηγές που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος της πόλης, Jordi Munell, αναφέρουν ότι ο νεαρός άντρας που μένει στο Ripoll, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να αρνηθεί κάθε αναμιξή του στα γεγονότα.''(Daily Express 17 Αυγούστου 2017).

Το παρακάτω δημοσίευμα αναφέρει ότι το διαβατήριο που ανακαλύφθηκε στο βαν οδήγησε ''στο σπίτι στο Alcanar όπου παρασκευάζονταν βόμβες''. Σύμφωνα με ισχυρισμούς το διαβατήριο βρέθηκε στο βαν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση σε ''μία κατά λάθος έκρηξη που έγινε την Πέμπτη το πρωί στη πόλη Tarraconence. Αυτό το εύρημα επέτρεψε την σύνδεση της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη με έναν τραυματία στο ατύχημα στο Alcanar.

Michel Chossudosky 18 Αυγούστου 2017

Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, οι ύποπτοι συνδέονται χωρίς εξαίρεση με το δίκτυο της Αλ Κάιντα.

Κανένας από αυτούς τους υπόπτους δεν επιβίωσε. Οι νεκροί δεν μιλούν.

Στην περίπτωση των τραγικών γεγονότων στο Μανστεστέρ, η κάρτα τραπέζης του υποτιθέμενου βομβιστή αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπέντι βρέθηκε στην τσέπη του μετά την έκρηξη.

Ποιά η αξιοπιστία των επίσημων εκδοχών; Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ταυτόχρονα ''θύμα της τρομοκρατίας'' αλλά και ''κράτος χορηγός της τρομοκρατίας''. Χωρίς εξαίρεση, οι κυβερνήσεις των χωρών της Δύσης που είναι θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων, έχουν υποστηρίξει, άμεσα ή έμμεσα, το δίκτυο τρομοκρατικών οργανώσεων της Αλ Κάιντα συμπεριλαμβανομένου και του Ισλαμικού Κράτους(ISIS), που φέρεται ως υπεύθυνο για αυτές τις επιθέσεις. Υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ότι η Αλ Κάιντα είναι δημιούργημα της CIA.

Παρακάτω είναι μία ανασκόπηση όλων των περιστάτικων που σχετίζονται με τα διαβατήρια και τις ταυτότητες που ανακαλύφθηκαν στα απομεινάρια μερικών τρομοκρατικών επιθέσεων, με συνδέσμους σε άρθρα του GlobalResearch και αναφορές των ΜΜΕ από το 2001 έως 2017.
(Η λίστα επουδενί δεν είναι πλήρης).

Από την 11η Σεπτεμβρίου στο Μάντσεστερ, Μάιος 2017

Σε αντίστροφη χρονολογική σειρά.

Με πρόσθετη έμφαση.

Η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, Μάιος 2017

Ο ύποπτος βομβιστής του Μάντσεστερ φέρεται ότι έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα

NBCNews.com 23 Μα'ί'ου, 2017 Μαντσεστέρ, Αγγλία - Σαλμάν Αμπέντι, ο εικοσιδιάχρονος Βρετανός ... στην βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα και έχει εκπαίδευτεί από αυτήν...αναγνωρίστηκε από κάρτα που βρέθηκε στην τσέπη του στο σημείο της...

Η επίθεση στο Μαντσεστέρ

Του Evan Jones, Μάιος 26 του 2017

''Μία κάρτα τραπέζης βρέθηκε πολύ βολικά στην τσέπη του ... το ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο Μάντσεστερ, αλλά χωρίς...''

Μάντσεστερ, Αγγλία - Σαλμάν Αμπέντι, ο εικοσιδυάχρονος Βρεταννός που θεωρείται ο ένοχος για την δολοφονία εικοσιδύο ανθρώπων στην επίθεση αυτοκτονίας, έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα και είχε εκπαιδευτεί ως τρομοκράτης στο εξωτερικό, ανέφερε στο NBC news αξιωματούχος των αμερικάνικων υπηρεσιών πληροφοριών την Τρίτη καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο ανέβαζε το επίπεδο ασφαλείας για τρομοκρατικές επιθέσεις στο ανώτατο επίπεδο.

Ο αμερικάνος αξιωματούχος οποίος έχει άμεση πρόσβαση στην έρευνα που διεξάγεται είπε ότι ο Αμπέντι, του οποίου η οικογένεια έχει ρίζες από τη Λιβύη, αναγνωρίστηκε από μία κάρτα τραπέζης που βρέθηκε στην τσέπη του στο σημείο της έκρηξης μετά την συναυλία της Αριάνα Γκράντε στην αρένα του Μάτσεστερ. Η ταυτοποίηση επιβεβαιώθηκε μέσω τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Ο Αμπέντι είχε ταξιδέψει στην Λιβύη μέσα στους τελευταίους δώδεκα μήνες, μία από τις πολλές χώρες που είχε επισκεπτεί όπως είπε ο αξιωματούχος. Και ενώ ο Αμπέντι είχε ''ισχυρούς δεσμούς με την Αλ-Κάιντα θα μπορούσε να έχει δεσμούς και με άλλες οργανώσεις κατά τον αξιωματούχο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία της υποτιθέμενης ταυτότητας.

Παραδόξως, ο Αμπέντι αναγνωρίστηκε πρώτα από την Ουάσινγκτον παρά από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Πως μπορούσαν να γνωρίζουν τον ένοχο τρεις ώρες μετά την έκρηξη; Σύμφωνα με τον Graham Varbegen:

Τις πρώτες πρω'ι'νές ώρες της 23 Μα'ί'ου - κατά προσέγγιση 02:35 το NDTV μέσω της Washington Post δηλώσε σχεδόν κατηγορηματικά:

"Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλώντας υπό το καθεστώς ανωνυμίας, αναγνώρισαν τον Σαλμάν Αμπέντι ως δράστη της επίθεσης. Δεν έδωσαν καμία πληροφορία για την ηλικία του ή την εθνικότητα του και οι Βρετανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά με την ταυτότητα του υπόπτου."

Αυτό δημοσιεύτηκε τη στιγμή που η βρετανική αστυνομία και οι υπηρσίες ασφαλείας αρνούνταν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για το ποιούς θεωρούν ως δράστες επειδή εκείνη την στιγμή αντιμετώπιζαν τις άμεσες συνέπειες του συμβάντος.

Η τρομοκρατική επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο, Δεκέμβριος 2016.

Ο ύποπτος του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Βερολίνο και το περίεργο φαινόμενο των ταυτοτήτων που αφήνονται πίσω.

22 Δεκεμβρίου 2016

Τα έγγραφα ταυτοποίησης του υπόπτου βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση της Δευτέρας στην χριστουγεννιάτικη αγορά, με δώδεκα νεκρούς, σύμφωνα με τους Γερμανούς αξιωματούχους.

Ο ύποπτος ήταν γνωστός στις γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας για επαφές με ομάδες του φονταμενταλιστικού Ισλάμ και είχε θεωρηθεί επικίνδυνος σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας Ralg Jaeger.

Η τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια Ιούλιος 2016

Η τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια; Προς ένα διαρκές καθεστώς στρατιωτικού νόμου; Το ισλαμικό κράτος(ISIS-Daesh) αναλαμβάνει την ευθύνη;

Του Peter Koenig, 15 Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με τον Peter Koenig σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια:

Χθες το βράδυ και κατά την διάρκεια των εορτασμών της εθνικής ημέρας της Γαλλίας, γύρω στις 11 μμ, ένα φορτηγό έπεσε με ταχύτητα πάνω σε ένα πλήθος χιλιάδων που παρακολουθούσαν τα πυροτεχνήματα κατά μήκος της λεωφόρου Mediterranean Anglais.Ταυτόχρονα ο οδηγός του φορτηγού πυροβολούσε αδιακρίτως εναντίον του πλήθους. Έτρεξε δύο χιλιόμετρα πριν τον σταματήσει η αστυνομία πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον επί τόπου.

Μία φρικιαστική πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που σκόρπισε πόνο, δυστυχία, φόβο και θυμό στην Γαλλία στη Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο. Όλες οι ενδείξεις σηματοδοτούν το γνωστό σενάριο ενός ακόμη αντιπερισπασμού; Ξανά στην Γαλλία.

Ο νεαρός οδηγός του φορτηγού ταυτοποιήθηκε ως ένας 31 χρονών γαλλικής υπηκοόητητας, κάτοικος της Nizza με καταγωγή από την Τυνησία. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, συμπτωματικά τα προσωπικά έγγραφα του δράστη βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό.

Ο νεαρός σκοτώθηκε αμέσως από την αστυνομία. Οι νεκροί δεν μιλούν. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Η τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo, Ιανουάριος 2015

Η αστυνομία βρήκε την ταυτότητα Σα'ί'ντ Κουασί στο σημείο των πυροβολισνών. Κάπου το έχουμε ξανακούσει;

Του Dr. Paul Craig Roberts, 10 Ιανουαρίου 2015

''Σύμφωνα με νέες αναφορές, η αστυνομία βρήκε την ταυτότητα του Σα'ί'ντ Κουασί στο σημείο της επίθεσης. Σας ακούγεται γνώριμο; Θυμηθείτε ότι οι αρχές ισχυρίζονται ότι βρήκαν άθικτο το διαβατήριο ενός από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου ανάμεσα στα κονιορτοποιημένα συντρίμμια των δίδυμων πύργων.''

Παρίσι η τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν, Νοεμβριός 2015

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και 11η Σεπτεμβρίου: Παρόμοιες ''αποδείξεις'' που προκαλούν υποψίες.

Του Timothy Alexander Guzman, Νοέμβριος 20, 2015.

Το ισλαμικό κράτος διακύρηξε ότι ήταν υπεύθυνο για τις τελευταίες επιθέσεις στο Παρίσι όπως η Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την 11η Σεπτεμβρίου ... Ωστόσο υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στην επίθεση στο Παρίσι και την 11η Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, συριακά και αιγυπτιακά διαβατήρια δύο βομβιστών αυτοκτονίας βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης στο στάδιο στα βόρεια της πόλης. Αφού οι δύο ύποπτοι τρομοκράτες πυροδότησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς παραταύτα τα διαβατήρια τους βρέθηκαν.

Αυτό μας οδηγεί πίσω στην 11η Σεπτεμβρίου όπου οι αμερικάνοι αξιωματούχοι βρήκαν άθικτο ένα διαβατήριο λίγα τετράγωνα μακριά από παγκόσμιο κέντρο εμπορίου το οποίο άνηκε σε έναν από τους αεροπειρατές.

Μαγικά διαβατήρια: Συριακό διαβατήριο φέρεται ότι βρέθηκε στον βομβιστή αυτοκτονίας στο Παρίσι.

14 Νοεμβρίου 2015

Στο πλαίσιο τηε έρευνας για το μακελείο στο Παρίσι, ένα συριακό διαβατήριο βρέθηκε δίπλα σε έναν βομβιστή αυτοκτονίας στο στάδιο της Γαλλίας. Αφού υποδείχθηκε ως υπεύθυνο για τις επιθέσεις από τον πρόεδρο Ολάντ, το ''Ισλαμικό Κράτος'' ισχυρίστηκε ότι είχε οργανώσει την επίθεση. Οι Γαλλικές αρχές οι οποίες είχαν ήδη δηλώσει ότι ήθελαν να αναλάβουν δράση στη Συρία υποτίθεται εναντίον του ISIS όμως ουσιαστικά εναντίον του Άσαντ, ο οποίος ''πρέπει να φύγει'', βρήκαν μία καλή αφορμή που διευκολύνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Λονδίνο τρομοκρατική επίθεση, 7 Ιούλιου 2015

Οι επιθέσεις της 7/7 στο Λονδίνο και η επιχείρηση ''stepford four'' της ΜΙ5 : Πως οι βομβιστικές επιθέσεις του 2005 μετέτρεψαν κάθε μουσουλμάνο σε ''ύποπτο τρομοκράτη''

Του Karin Brothers 26 Μα'ί'ου 2017

Την Τρίτη 12 Ιουλίου, η Samantha Lewthwaite γυναίκα του Lindsay κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι ο άντρας της Germaine(Jamal) αγνοείται. Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι τους αμέσως. Την μεθεπόμενη μέρα 14 Ιουλίου, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είχε στην κατοχή της την ταυτότητα του Lindsay και ότι αυτός ήταν ο τέταρτος βομβιστής. Η Lewthwaite ήταν δύσπιστη και αρνήθηκε να πιστέψει τις κατηγορίες χωρίς τέστ DNA. Οι αστυνομικοί που έκαναν την αναγνώριση έμειναν έκπληκτοι γιατί υποστήριζαν ότι όλοι οι οι ύποπτοι έμοιαζαν Πακιστανοί. Δεν υπήρχε περίπτωση για κάποιον να μπερδέψει τον Lindsay έναν μεγαλόσωμο έγχρωμο με Ασιάτη. Τι ακριβώς αναζητούσε η αστυνομία;

Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Επιτέθηκαν μουσουλμάνοι στην Αμερική στις 11/09;

Του David Ray Griffin 11 Σεπτεμβρίου 2016

11/9 Η αλήθεια για την κοινή διακήρυξη του Κονγκρέσου: 28 σελίδες παραπλάνησης για τον ρόλο της Σαουδικής Αραβίας.

11/09 Αντιφάσεις: Το Mitsubishi του Mohamed Atta και οι αποσκευές του

Του David Ray Griffin 9 Μα'ί'ου 2008

Οι αντιφάσεις της 11/09. Στο mitsubishi του Mohamed Atta εκτός από τις αποσκευές του βρέθηκαν : ένα Σαουδαραβικό διαβατήριο και ένα διεθνές δίπλωμα οδήγησης...

Στην επίσημη εκδοχή για την 11/09, το FBI ισχυρίστηκε ότι βρήκε ένα ανέπαφο διαβατήριο ενός από τους πιλότους κοντά σε έναν από τους πύργους που έγιναν στάχτη από τις εκρήξεις που έλιωσαν ακόμα και τον ατσάλινο σκελετό των κτιρίων. Στο τέταρτο αεροπλάνο που συνετρίβει κοντά στο Shanksville επίσης βρέθηκε ένα διαβατήριο το οποίο παρότι καμένο ήταν ακόμα δυνατό να διαβαστεί το όνομα και το επώνυμο και να δουν την φωτογραφία του. Αυτό που κάνει την όλη ιστορία ακόμα πιο δυσκολοχώνευτη είναι ότι τίποτα άλλο δεν βρέθηκε στον κρατήρα της συντριβής εκτός από το μισοκαμένο διαβατήριο.

Ο Dan Rather επιβεβαίωσε στο CBS, ''ένας περαστικός βρήκε το διαβατήριο ενός από τους αεροπειρατές'' στο δρόμο μερικές ώρες μετά τις επιθέσεις της 11/09. Στο 1' και 23'' του βίντεο.

Η βίζα του Satam al-Sugami: Το έγγραφο ταυτοποίησης ενός από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της 11/09, ''επέζησε'' άθικτο μερικά τετράγωνα μακριά από τους δίδυμους πύργους, παρότι το αεροπλάνο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα διαβατήρια που άνηκαν στον Ziad Jarrah και στον Saeed  al-Ghamdi: Τα διαβατήρια των δύο υποτιθέμενων αεροπειρατών της πτήσης 93 της United Airlines υποτίθεται ότι έμειναν άθικτα της σφοδρής και φλεγόμενης σύγκρουσης στην Πενσυλβάνια που άφησε το αεροπλάνο καμένο και διασκορπισμένο σε συντρίμμια με ένα διαβατήριο εντελώς άθικτο.

Όλα αυτά αποτελούν τροφή για σκέψη. Μπορούμε να πιστέψουμε την επίσημη εκδοχή των κυβερνήσεων για τα γεγονότα; Μπορούμε να πιστέψουμε τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου